Faciliteter

På Villum Kann Rasmussen kollegiet har vi mange forskellige faciliteter til fri afbenyttelse. Et udsnit af disse kan du finde beskrevet herunder.

Vaskemaskiner og tørretumbler

Villum Kann Rasmussen har et vaskerum i kælderen under blok B. Indgangen kan findes i trappetårnet mellem blok B og C.

Vaskekælderen rummer to vaskemaskiner og en tørretumbler. Prisen for vask er 10,- uanset vaskeprogram; Tørretumbleren er gratis. Alle maskiner kan reserveres fra terminalen i kælderen eller via www.e-vaskeri.dk. Der eksisterer også en app til både iOS og Android, hvilken kan findes i deres respektive app-stores. Alternativt kan du trykke på de blå links i teksten.

Regningen for vaskene overføres automatisk til din næste husleje. For at benytte maskinerne skal du bruge din orange-farvede værelsesnøgle, hvori der er en indbygget vaskebrik. Denne benyttes på føromtalte terminal i kælderen.
Bemærk: Det er ikke muligt at anvende den blå værelsesnøgle til at betale for maskinerne.

Du har 10 minutter til at starte en vask efter at du har aktiveret denne på terminalen. Sørg derfor for at have dit vasketøj parat. Kommer du mere end 15 minutter for sent til en vasketid bortfalder din reservation, og andre kan på denne måde “chancevaske”.

VKR er udstyret med 2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler.

Parkering

Der er 12 store parkeringspladser lige ved siden af kollegiet. Disse er forbeholdt kollegiets beboere og besøgende heraf. For at administrere parkering anvender vi ParkeringsKompagniet.

Vigtigt! Der bliver udført parkeringskontrol her og man skal derfor skrive til raadet@vkr.dk for at få oprettet en parkeringstilladelse eller muligheden for at oprette gæsteparkering. Skulle det ske at du får en afgift kan rådet tilbagetrække den inden for 14 dage (skriv inden du betaler).

Ud over kollegiets egne parkeringsmuligheder er der også parkeringspladser lige ved siden af kollegiet. Dermed er der rig mulighed for parkering.

Cykelstativer

Lige ved siden af parkeringspladsen står to rækker overdækket cykelstativ. Der er for nyligt plantet ekstra hække for at skærme stativerne mod nysgerrige øjne. Bemærk at cykelstativerne ikke er aflåste, og er åbne for enhver. Dette arbejder vi på at få ændret.

Gården

Ude i gården foregår mange af kollegiets sociale aktiviteter. Dette indebærer bl.a. grillaften, grisefest m.m. Her kan man finde borde, stole og bænke, som ivrigt bliver benyttet. I vaskekælderen under blok B kan man endvidere finde puder, tæpper og havespil, som også må benyttes frit. Dette kan findes i skabet under bordet. Sørg for at aflevere det straks efter brug, så alle kan have glæde af dem.

Der er også strømudtag i gården til fri afbenyttelse.

VKR drone view