Placering

Kollegiet ligger centralt på Lyngby Campus i 4. kvadrant. Der er kort til både undervisningslokaler, indkøb og fritidsaktiviteter. 

DTU’s hovedbygning 101a og biblioteket ligger på den anden side af Anker Engelundsvej, ca. 200 m væk. 

Der er 30 sekunders gang til Campus-Netto, der har de fleste ting til hverdagsbrug. Derudover er der 1,1 km til Super Brugsen og en større Netto, hvor udvalget er større. Hvis man vil shoppe, så er der 2,1 km til Lyngby Storcenter og Lyngby hovedgade, hvor der er et bredt udvalg af butikker og et døgnåbent apotek og biograf. 

Der er mange muligheder for motion i området. DTU har egen fitness på Campus, der ligger en Fitness World 700 m væk og der er SATS i Lyngby centrum. Der er også Lyngby Idrætsby, hvor der er svømmehal, tennisklub, håndbold, fodbold osv. 

Skal man væk fra Lyngby, så går S-toget fra Lyngby st. ca. 2,5 km fra campus, og bus 150S mod Nørreport station går fra Rævehøjvej 550 m. væk. 

Kollegiet ligger også tæt på lækre naturområder. Der er 1,6 km til “Den røde låge” i Dyrehaven, hvor man bl.a. kan møde et dådyr og holde picnic. Her ligger også forlystelsesparken Bakken. Der er 6,1 km til Bellevue Strand, hvor man om sommeren kan cykle. Det tager ca. 19 minutter.

Nærmeste pakkeboks: Pakkeboks 347, Kollegiebakken 8. Åbningstider: Man-Søn, 00:00-23:59

Find os!

Adresse: Kollegiebakken 1, 2800 Kongens Lyngby